Casado Sport Management

El davanter Brandon Thomas serà un dels reforços de luxe pel Barça B

Podria tancar-se en breu per una quantitat "asequible", donada la delicada situació econòmica i esportiva del seu club

El descens del club balear a Segona B, clau en l'inminent sortida del jugador de Santanyí

Tot apunta que Brandon seguirà marcant gols vestit de blaugrana

Tooru Shimada | Marca
Carles Aguilar|@charlyplanter | 11 Juny, 2017
La Secretaria Tècnica del filial es troba entre dues aigües. Planificant la propera temporada en 2ª A, però amb la mirada posada en el "pla B", per si no es consuma l'objectiu principal del club. A més, tractant de lligar també, possibles reforços per a l'hipotètic Barça C, en cas d'ascens del filial. I a tot això, algunes decisions relatives a jugadors del Juvenil A, han de demorar-se més de l'habitual. Per si no fos poc, toca també gestionar la part més agra del futbol en aquestes dates: La decisió de baixes i/o cessions. Tot un puzle, que cal saber encaixar. I si pot ser, i no és demanar massa, fer-ho bé....

A la carpeta dels deures més "urgents", els que cal presentar el mes vinent, estan els reforços, encara que alguns estan pendents de "l'escenari" en què es trobi el filial. En aquest cas, des de futbolbasecatala podem avançar un dels primers en arribar, sobre tot en cas d'ascens del Barça B: Es tracta del davanter del RCD Mallorca, Brandon Thomas. El fitxatge està prop de confirmar-se, i només està pendent d'alguns serrells. Podria sortir a un preu "asequible", per la necesitat econòmica del club, y la nova situació esportiva. La firma seria probablement per 2 temporades. 

Brandon ha fet una temporada notable a Segona A, sent un dels pocs jugadors destacats del conjunt balear, que finalment no ha pogut evitar caure en el pou de la Segona B. Però dins de la mediocritat general, Brandon ha aportat molt bons números en atac (38 partits i 10 gols), als seus 22 anys.

El davanter balear, amb nacionalitat anglesa, que pot jugar en les tres posicions de dalt, va debutar al 1er equip sent juvenil (temporada 12-13), però la passada temporada ja es va assentar amb els grans, signant 29 partits i 6 gols. L'actual ha estat la de la seva consagració, i de fet ha despertat l'interès de clubs com Sevilla o Depor, entre d'altres....
                                 
                                   ELS GRANS, ATENTS A LES PERLES BALEARS    


Brandon és el primer cas, però no serà el darrer. Una de les conseqüències inevitables del descens del Mallorca a Segona B, serà que els clubs grans facin cua a Son Bibiloni, i se'n duran més perles del planter balear, ja que hi ha entre 6 i 10 jugadors de gran nivell. Amb el club a 2ª, les sortides dels jugadors més destacats haurien estat més controlades, doncs els tenen pràcticament blindats, però amb aquest nou escenari, algunes "fuites" no es podran evitar.


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia