Casado Sport Management

SeungHo Paik i Barça, renovació inminent fins 2018

Ambdues parts esperen poder tancar el nou contracte la propera setmana, després de mesos de negociacions

Gerard vol tenir-lo al filial, però podria començar al Juvenil A de Gabri, per agafar ritme de competició

El coreà ha sabut esperar pacientment i ara li arriba el premi

instagram
Carles Aguilar|@charlyplanter | 08 Octubre, 2015
Jugadors relacionats amb aquesta notícia: SEUNGHO PAIK
Sembla mentida, però una altra bona notícia pel planter del Barça truca a la porta de l'actualitat blaugrana.... El malson per un dels jugadors afectats per la ridícula i abusiva llei FIFA i posterior sanció, arriba a la seva fi.... Falten poc més de 2 mesos per tal que pugui 'redebutar', però la primera gran notícia pel coreà SeungHo Paik -i la seva família-, arribarà probablement la setmana vinent, en forma de renovació.... El nou vincle contractual serà fins Juny del 2018, amb 'bonus' inclòs per part del club, com a compensació grupal, i agraïnt la bona predisposició i intencions del jugador i el seu entorn. Premi més que merescut.

Futbolísticament parlant, a partir del gener podrem veure un jugador al qual molts els costarà reconèixer, ja que ha guanyat potència i massa muscular, està fort com un roure, i ha crescut fins arribar als 182 cms actuals, que contrasta amb el físic més 'fràgil' amb el que molts el recordàvem.... A més, tècnicament ha millorat les seves prestacions, que ja eren notables, doncs tot i ser dretà, si abans ja es defenia força bé amb cama esquerra, ara, com ell mateix reconeix, se sent igual de còmode amb les dues, i es considera ambidextre.

El jugador, que va començar la seva aventura en blaugrana la temporada 2010-11, procedent del FC Suwon Samsung Bluewings, va jugar el seu darrer partit oficial amb el Barça la temporada 2012-13, i actualment es troba amb la Selecció Sub19 de Corea del Sud, que l'ajuda a mantenir la forma i el seu 'gen competitiu' innat. L'esperen amb els braços oberts, el Juvenil A, que és on li tocaria jugar, tenint en compte el llarg temps d'inactivitat 'oficial', i el Barça B de Gerard López, que el vol tenir sí o sí. Segurament estarà 'a cavall' entre ambdós equips, ja que des del club es considera molt important la seva participació amb el filial per revitalitzar el conjunt de Gerard i Gª Pimienta, però també guanya força l'opció de què pugui reforçar el Juvenil A, per tal que pugui anar agafant la forma, i que ajudi l'equip, sobretot a la sempre exigent Youth League.

Cal recordar que el talentós jugador coreà, teòricament ja hagués pogut jugar quan va fer els 18 anys -abril-, però la FIFA, amb una bestiesa més que es va treure de la màniga, no ho va permetre, ja que considerava que el seu anterior contracte amb el Barça no era vàlid, i va entendre que el seu cas havia de ser tractat com un fitxatge més. En fi....


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia