Casado Sport Management

NERÓ RESTAURANT

C/ Francesc Layret, 153 (Badalona) 933 841 449 https://tinyurl.com/yb262g55
Si vols fer una reserva en el nostre restaurant, pots fer-ho de la manera que et sigui més còmode i fàcil.
Indica que has vist l'anunci a la Guia de Restaurants de futbolbasecatala.cat
Si sou amants del bon menjar, de la cuina tradicional mediterrànea, i que a més es realitzi amb les millors mans sàvies dels cuiners mes exigents, no poden viatjar a Badalona sense provar els plats que elaboren en el Restaurant Neró.
Així doncs, en aquest espai d'ambient únic, tranquil i agradable on el servei és immillorable i el tracte és proper, preparen un menjar mediterrani amb tocs únics de la zona, per oferir als clients plats únics i innovadors que els facin voler repetir una vegada i una altra.
D'altra banda, destacar que els plats que elaboren són sempre realitzats amb productes de temporada i molt frescos, sent les pastes, els bolets, carns i mariscs una de les seves especialitats, elaborant-los de maneres diverses, per fusionar els sabors mes selectes.
De la mateixa manera, esmentar que en el Restaurant Neró de Badalona pretenen oferir la millor qualitat al client, perquè s'aixequi de les seves taules amb la satisfacció d'haver menjat uns bons aliments i a un bon preu, ja que preval la creativitat i l'originalitat dels mateixos. Així mateix, gràcies a la seva bona ubicació, al carrer Francesc Layret i a la decoració romàntica que li han donat, és un bon restaurant per fer un sopar romàntic o amb amics, perquè podran degustar els manjares mes deliciosos que puguin imaginar, com el polp en la seva salsa o diversos peixos.
No dubtin doncs, a acostar-se a aquest restaurant si es troben a Badalona perquè el seu paladar ho agrairà gratament.
Galeria d'imatges
Situació geogràfica
Campos de futbol cercanos
 • MUNICIPAL BUFALÀ BUFALÀ CF
  C/ Campoamor, 39 | 08915 Badalona
  Veure fitxa
 • ESTADI MPAL. BADALONA BADALONA CF
  Travessera Montigalà, s/n | 08917 Badalona
  Veure fitxa
 • ESTADI MPAL. BADALONA SEAGULL BDN CF
  Av. dels Vents, 7 08917 Badalona
  Veure fitxa