Casado Sport Management

El Barça reforça el seu planter amb un dels alevins més cobejats del mercat

Mitjapunta golejador i 'diferent', diuen que Gavi es transforma quan trepitja la gespa, i es un jugador molt més madur del que diuen els seus 11 anys acabats de fer

El joveníssim Gavi, recollint un premi, fa quasi un any

elcorreoweb.es
Carles Aguilar|@charlyplanter | 21 Agost, 2015
Després de mesos de secretisme al seu voltant, precedits de setmanes de negociacions, per convèncer la família, el mitjapunta de Los Palacios (Sevilla), representat per Iván de la Peña, és molt a prop començar una aventura vestit de blaugrana. El cas no serà tant traumàtic com d'altres, ja que en principi es desplaçarà en breu amb la família al complet. Nascut el 2004, la propera temporada serà aleví de segon any, i estarà sota les ordres de Marc Serra a l'Aleví A; tot un luxe.

La incorporació de Pablo Páez Gavira al club blaugrana, procedent del Real Betis, és ja un fet. Tot i que el Barça fa temps que té el compromís familiar a la butxaca, només falta que els clubs tradueixin l'acord de les condicions, en la firma definitiva del document. A més, s'estretaran les relacions entre ambdos clubs, on Robert Fernández ha tingut la seva quota de protagonisme. A banda del tema legal, falta conèixer encara el dia que la família es desplaçarà a Barcelona; si el mateix dia 26, que és quan està citat l'equip, i marxarà cap a Prades, o si ho farà uns dies més tard.... L'altra incògnita és si Gavi anirà cedit fins al mes de gener, o només entrenarà a la CE Joan Gamper. En qualsevol cas, serà un tema a decidir entre totes les parts; lògicament, la família també ha de dir-hi la seva.

És, sens dubte, un dels fitxatges pel planter, més importants per la temporada 15-16, doncs està considerat un dels millors alevins nacionals. I potser pren més rellevància ara, quan l'actualitat del futbol base blaugrana està vivint moments convulsos, i es posen en dubte algunes obvietats.... De fet, el Real Madrid, Vila-real, i el darrer, fa només uns dies, l'Atlético de Madrid, per mitjà del mateix José Luís Pérez Caminero, fa temps que intenten la seva incorporació, però ha pesat més la voluntat de Pablo i el seu entorn, de jugar al Barça.

Els entesos i mitjans de comunicació de la zona, fa temps que parlen de les seves virtuts futbolístiques, però aquí haurem d'esperar una mica més de temps per delectar-nos amb el seu joc, doncs com s'ha publicat recentment, el talentós jugador andalús no podrà jugar amb el Barça fins al proper mes de gener, quan acaba la ridícula i abusiva sanció de la FIFA. 


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia