Casado Sport Management

El Barça tanca el fitxatge de Juan Miranda (Betis), que formarà part del Cadet B

Lateral esquerre, s'incorporarà a La Masia després de descartar la oferta del Real Madrid

Velocitat, potència, habilitat, i tot un especialista en els llançaments de falta, la seva carta de presentació

El lateral andalús sorprèn pel seu gran físic i potència

realbetisbalompie.es
Carles Aguilar|@charlyplanter | 22 Maig, 2014
Darrerament s'han posat de moda al futbol els anomenats "laterals llargs" o carrilers; aquells que "monopolitzen" pràcticament tota la seva banda, i que tant poden jugar de laterals com d'interiors o sobretot d'extrems. Una moda a la qual s'hi han apuntat alguns jugadors del planter del Barça, com són els casos de Grimaldo, Godswill, Julen Arellano, Ignasi Domínguez, Dani Morer, o Jordi Mboula entre d'altres, i que conjuguen velocitat, potència, desequilibri, versatilitat, 1x1....

Parlem en aquest cas, del lateral esquerre del Real Betis, Juan Miranda (2000), i habitual a les convocatòries amb la Selecció Andalusa. És un dels fitxatges de futur pel Barça, i del que en sentirem parlar.... Encara que sembli d'entrada, un pèl agosarat, hi ha qui l'ha arribat a comparar amb Gareth Bale, salvant les distàncies. No només per ser un lateral de llarg recorregut, sinó també per les seves condicions físiques -medeix 1'77- i potència: El jugador, encara Infantil, s'incorporarà al Barça aquest estiu per formar part del Cadet B blaugrana, té un canó a la seva cama esquerra, i una de les seves especialitats és el seu gran colpeig als llançaments de falta; per potència i col·locació. A més, quan arriba a l'àrea rival, sap definir amb una qualitat sorprenent per un jugador més habituat a tasques defensives.

El seguiment al lateral andalús, nascut a Olivares (Sevilla), es remunta a un parell de temporades enrera. Però Miranda, a les categories inferiors del Real Betis d'ençà que era Prebenjamí, ha estat molt a prop d'acabar a Valdebebas, ja que el Real Madrid tenia pràcticament tancat el seu fitxatge. Gràcies a les hàbils i ràpides gestions d'Albert Puig i Guillermo Amor, sobretot amb la família, vestirà de blaugrana les properes temporades.


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia