Cristian Valcàrcel, amb passat blaugrana, podria fitxar pel RCD Mallorca

És una de les figures del Juvenil A de la PE Sant Jordi d'Eivissa

Està provant aquesta setmana amb el conjunt mallorquí, però també hi ha altres equips interessats

L'extrem català porta 16 gols amb el conjunt balear

F. Natera / futbolpitiuso
Carles Aguilar|@charlyplanter | 25 Febrer, 2014
El tarragoní està en un estat de forma pletòric aquesta temporada, i a les files del conjunt eivissenc, la PE Sant Jordi, s'està destacant com un dels seus jugadors clau, i màxim golejador, tot i ser un extrem. Sempre havia estat un jugador determinant i 'diferent', però darrerament, el seu 'idil.li' amb el gol és innegable, el que sens dubte està ajudant, i molt, al fet que aquest modest equip balear sigui una de les revelacions de la temporada a la Lliga Nacional Juvenil de Ses Illes.

El cas és que durant aquesta setmana provarà amb el Juvenil A i el filial mallorquinista, de cara a una possible incorporació al segon equip balear la propera temporada. Però el Mallorca no és l'únic equip que s'ha interessat pel jove jugador verd-i-negre; altres clubs de Primera i Segona Divisió han mostrat també interès en poder comptar amb Valcàrcel apartir d'aquest estiu.

Però no és l'únic jugador destacat, i amb pretendents, del conjunt eivissenc. Mario Contreras és el segon màxim golejador de l'equip, i també s'entrenarà amb el Mallorca. A més, Mory Kandia Traoré va jugar fins la passada temporada al planter del FC Girona.
 

FORMAT A LA MASIA


Com a dada prou important i rellevant, cal recordar que Cristian Valcàrcel és un producte típic de La Masia, ja que va jugar a les categories inferiors del Barça -es va incorporar a l'Aleví B-, durant 4 temporades (2005-06, 06-07, 07-08 i 08-09). Després va passar pel planter del Nàstic de Tarragona, i Cusa La Granja, abans d'arribar a la PE Sant Jordi la pasada temporada.

Durant la seva etapa de blaugrana, va coincidir amb jugadors de la seva generació -95- com: Roger Riera, Godswill, Samper, Ebwelle, Bagnack, Grimaldo o Dongou, que encara segueixen a la disciplina del Barça, o d'altres jugadors importants, que han emigrat, com són els casos dels Jon Toral, Keita Balde, Héctor Bellerín, Pol Garcia, Mamadou Tounkara o Pol Ballesté, entre d'altres.


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia