Casado Sport Management

CE Vila Olímpica, ascens sorpresa d'un 'tapat', a la Lliga Nacional Juvenil 2014-15

El conjunt dirigit per Daniel Gandia, amb una plantilla molt modesta, però carregada d'il.lusió, culmina així una gran temporada

El gran objectiu serà, més que mai, la permanència

cevilaolimpica
Carles Aguilar|@charlyplanter | 05 Juny, 2014
Molt pocs o quasi ningú, esperaven que el conjunt entrenat per Daniel Gandía, arrodonís una temporada tan espectacular com l'actual, després d'haver assolit l'ascens a Preferent Juvenil el curs anterior, de la mà de Miguel Angel Samprón, actual tècnic de la Damm B, i amb una àmplia trajectòria al planter del RCD Espanyol. El cas és que, de forma del tot inesperada, almenys al principi, el club que presideix Joan Lucas, haurà de competir la temporada vinent, amb els pesos pesants de la Lliga Nacional Juvenil; categoria que estrenarà la Vila Olímpica per primera vegada en la seva curta història de 10 anys d'existència. Sens dubte, la millor celebració possible....

Tot feia pensar, en començar la temporada actual, que l'objectiu principal s'assoliria sense problemes, ja que s'havia reforçat la plantilla amb escreix i solvència, però la realitat ha superat en molt les expectatives creades. Els motius? Segurament cal buscar-los en una encertada política de fitxatges i aposta per la continuïtat de gran part de la base del grup que va assolir l'ascens a Preferent la passada temporada. Sense oblidar la gran tasca de tot l'equip que treballa des de l'ombra, del primer a l'últim, amb el seu tècnic, com sempre, com a màxim cap visible de la plantilla.

Però ara ve la part potser més complicada.... La Lliga Nacional Juvenil és una categoria complicadíssima i molt exigent, i caldrà, per part del club, fer un esforç afegit en tots els apartats. Un cop més, l'objectiu ha de ser la permanència, i en aquest cas, assolir-lo, ja seria una fita majúscula.

                                                                             PROCEDÈNCIA              ANY
PORTERS       
Adrià Santiago López AE Prat    96
Marc Balagueró Escabia (*) Trajana-PB Sant Just    95
DEFENSES    
Marco Esteban Brizuela CE Manresa    96
Fabio Canavese Pujol CE Europa    96
Marc Fernàndez Font CE Vila Olímpica    96
Eduard Lucas Caba CE Vila Olímpica    96
Antonio Mejias López CF Montañesa    96
Marco Antonio Mena Murillo CE Vila Olímpica    95
MIGCAMPISTES    
Aleix Ballesteros Vilanova CE Vila Olímpica    96
Víctor Domingo Rodríguez CE L'Hospitalet    95
Filip Krchnak CF Badalona    96
Sergi Massa Sentís CE Vila Olímpica    95
Xavier Olmo Sàez CE Vila Olímpica    95
Jeremias Boquete Salvatierra Ràcing Sarrià    95
Manuel Sesma Esteban CE Vila Olímpica    96
DAVANTERS    
Mario Martos Martínez CE Vila Olímpica    96
Marc Anguera Juan PB Cinc Copes    95
Roger Moreno Marco CE Vila Olímpica    95
Alfredo Froy Villanueva Ramires CE Vila Olímpica    95
Joaquin Oliván Fuertes CE Tecnofútbol    95
Albert Piotr Wywiol CE Vila Olímpica    95
Andy Gorfinkel Zelma Real Unión (Tenerife)    95
Carlos Penas Oliva UB Catalònia    95
(*) Incorporat al CE Premià durant temporada

 

QUATRE ASCENSOS MÉSPerò no acaben aquí les bones notícies per al club, ja que altres quatre equips de l'estructura del seu futbol base, han complertat també una temporada molt reeixida.... Es tracta de l'Aleví E de Cristian Sales, i l'Aleví H d'Albert Gonzàlez, que pujen de 3ª a 2ª Divisió Aleví, i l'Infantil A i l'Aleví A, que ho han fet a les respectives categories de Preferent, posant així, la cirereta al pastís.

L'Infantil A, de la mà del seu tècnic, Jorge Freixes, ha assolit l'ascens a Preferent amb un "matalàs" de 15 punts de diferència, sobre el 2º classificat. L'Aleví A, sota la direcció d'Arnau Abad, ha aconseguit també l'ascens a Preferent Aleví, acabant la temporada 2º, amb només 2 punts menys que el Campió, el Barça D, al que es va imposar en l'últim partit per un sorprenent 6-1.


Comentaris dels usuaris sobre aquesta notícia
Angel comenta:
Aunque lo más mediático es que el juvenil A haya logrado el ascenso a la Liga Nacional, creo que es mas destacado los tres ascensos consecutivos del Alevín A, de tercera a Preferente, que muestran una excelente labor en el futbol de iniciación.
Afegeix el teu comentari a aquesta notícia