Casado Sport Management

Anwar Mediero, el reforç més mediàtic per l'Infantil A del Barça

Es va donar a conèixer fa dues temporades, al Torneig Aleví d'Arousa, i serà un dels pocs reforços de l'equip

El mig Aschalew Sanmartí i el lateral Iván Julián, ambdós de la UE Cornellà completen una plantilla molt potent

És el tercer per l'esquerra, de la fila d'abaix

celtavigo.net
Carles Aguilar|@charlyplanter | 05 Juny, 2015
En clau blaugrana, fa temps que parlem de la generació 2002, com un grup farcit de talent i qualitat, i que ha patit pocs canvis darrerament. La propera temporada seguirà la mateixa dinàmica, ja que els retocs seran mínims; de moment, només 3 altes confirmades, tot i que encara podria arribar una sorpresa d'ultima hora.... Però sens dubte, un dels noms més il·lusionants, no només pel proper Infantil A, sinó pel planter en general, és el de Anwar Mediero Rodríguez, jugador ofensiu del Celta de Vigo. Tampoc es descarta que durant la temporada pugui participar amb el Cadet B blaugrana. Infantil de primer any, però que per la seva qualitat i físic, ha jugat tota la temporada amb l'equip de superior categoria, a les ordres de José Tizón. 

Anwar, nescut a Etiòpia però criat a Vigo des de que tenia poc més d'un any, va començar a cridar l'atenció mediàticament fa un parell d'anys, quan va participar a l'edició de la prestigiosa Arousa Cup 2013. Aleshores era aleví de primer any, i al juny passat va repetir, i va seguir delectant. Enguany, amb companys i rivals que són del 2001, no ha notat la diferència d'edat. Això no li ve de nou, doncs està acostumat a jugar un any avançat a la seva categoria. Tot i haver estat el segon màxim golejador del seu equip, no és el típic davanter centre de referència. S'adapta a diverses posicions, i per les seves botes pot passar també el joc ofensiu, però és un extrem, mitjapunta o fals '9'. 

Es tracta doncs, d'un reforç important, que arriba per sumar, a un grup gens mancat de talent, però que aportarà un plus de físic i gol que sí necessita. Amb el jugador gallec arriben de la UE Cornellà, per millorar la generació 2002, Aschalew Sanmartí, pivot o central, que també por jugar d'interior dret, i el jugador de banda esquerra, Iván Julián.
 


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia