Casado Sport Management

Vuit fitxatges per una renovació a fons al proper Infantil A del Barça

Xifra rècord per intentar que la plantilla guanyi en presència física i competitivitat

Criden especialment l'atenció les incorporacions dels

El balear Àlex Ginard, un dels fitxatges

fundacionmarcet.org
Carles Aguilar|@charlyplanter | 15 Juny, 2016
El proper Infantil A 2016-17 patirà un important lifting a la seva plantilla. Un rentat de cara a fons, amb la idea de buscar equilibrar una mica més la plantilla, sobretot en l'aspecte físic. No cal buscar tres peus al gat ni segones lectures, ja que el curs 2015-16 d'aquesta generació, es pot qualificar amb un notable en l'àmbit esportiu. Campionat de lliga en un any especialment complicat per diversos factors....

Intercanvi de cromos. 8 incorporacions que compensen altres tantes baixes, i amb les que es buscarà millorar alguns punts de la plantilla que eren "deficitaris". Així doncs, tot apunta que Carles Martínez agafarà "l'ascensor" natural, i portarà aquest grup Infantil de segon any. Aquestes són les vuit cares noves, entre les quals destaquen els casos, cada vegada més recorrents, d'algun jugador "tapat":


ALEX GINARD (CE Tecnofútbol) ? Jugador mallorquí, que ha complert la 2ª temporada a la Fundación Marcet. Físicament molt destacat, amb una gran progressió en aquest apartat els darrers mesos. És quasi ambidextre, ja que utilitza l'esquerra de forma notable, i la seva posició "natural" al F11 és d'interior esquerre o extrem, però no es descarta algun "invent".... Anteriorment, a Ses Illes, havia jugat a l'Sporting Palma, Cide i Penya Arrabal.

ARNAU RAFUS (Vic Riuprimer) ? Porter de gran envergadura, i molt bones condicions. Ha de millorar el seu joc amb els peus, però és molt complet. Ha jugat habitualment al seu Infantil A, de Divisió d'Honor. Sens dubte, una de les decisions més complicades, per l'altíssim nivell d'altres candidats....

ROGER MARTÍNEZ (Gimnàstic Manresa) ? Extrem dret o mitjapunta, que podria ser reconvertit a jugar de "2", per la seva potència i llarg recorregut. En atac és un jugador amb velocitat i molt desequilibrant. Ha estat un fixe a l'Infantil B del conjunt bagenc, i màxim golejador.

ERIC CAÑETE (Gimnàstic Manresa) ? Migcentre o Pivot defensiu, ha sigut el "6" titular. Jugador també poderós físicament, però molt bò amb qualitat amb la pilota als peus. És per això que el podríem veure jugar de central.

DAVID NAVARRO (CE Sant Gabriel) ? Un dels fitxatges "tapats" d'aquesta generació. Central molt segur en defensa, amb bona sortida de pilota i contundent, i marge de millora important. Pot ser una de les sorpreses....

JORGE ALASTUEY (Real Zaragoza) ? És el típic jugador "diferent", que tot entrenador voldria tenir, ja que ofereix moltes alternatives i demarcacions en atac. Excepte les posicions "6" i "9", pot ocupar qualsevol altra.... Esquerrà petit, però tècnicament notable, té un guà a la seva cama, especialment en les faltes. 

FERMIN LOPEZ (Real Betis) ? Una de les incorporacions més il·lusionants i mediàtiques, que ja va avançar Sport pocs dies enrera. Com en el cas del jugador del Real Zaragoza, es tracta d'un jugador que aportarà "màgia" i molt versàtil en les demarcacions on s'ha de fer mal al rival. Ha estat també un cas "complicat" pel que fa al tempo de les gestions, ja que s'ha estat treballant en el seu fitxatge des de fa dos anys.

MARC CASADÓ (CF Damm) ? Va ser la primera alta confirmada. Al conjunt cerveser ha estat el "6" indiscutible el curs passat, però tenint en compte que li falta envergadura, el veurem també jugant de "8", a l'interior dret. Tècnicament amb molt bones condicions, sap manar i dirigir els companys. 
Tenia pretendents de primer nivell, però el club va saber avançar-se als seus competidors....


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia