Casado Sport Management

El Barça s'emporta Mohamed Ezzarfani, extrem del Badalona

L'exjugador de la Damm, ha fet una gran temporada a Segona B, i ha convençut els tècnics blaugrana

En cas d'ascens del Barça B, jugaria al C, i si no, formaria part del filial

Moha ha sigut una de les revelacions de la categoria

Juanma Ramos
Carles Aguilar|@charlyplanter | 13 Juny, 2017
Això és el que tenen aquestes dates..... Després de tants mesos de tranquil·litat, arriba l'estiu i s'amunteguen comentaris, desmentits o confirmacions, viatges a dalt i a baix, signatures, baixes..... La rumorologia no descansa fins a arribar a concretar-se les gestions....

És el cas de Mohamed Ezzarfani (97), jugador del Badalona, que ha complert la seva primera temporada amater. Com "acabat de sortir del forn", si fa escassos dies s'especulava amb la sortida de Moha cap a la CE Dani Jarque, per incorporar-se al Espanyol B, tot i que tenia altres opcions, finalment s'ha concretat el seu fitxatge pel FC Barcelona. L'extrem, nascut a la localitat de Nador (Marroc), encara que criat a Martorell, jugarà al filial blaugrana o al Barça C, depenent de si s'aconsegueix l'ascens. Pot ocupar totes les posicions ofensives, del centre del camp cap endavant. És un jugador incisiu i ràpid per banda, que sap jugar entre línies, i també aporta gol.

Tal i com recollia martorellesport.cat en una recent entrevista, els seus inicis van ser al CF Martorell, i les seves últimes temporades de juvenil les va passar a la FP Hermes i Damm, on es va acabar de consagrar i les seves actuacions li van valer per fer el salt al CF Badalona, a Segona B. Sota la tutela de Manolo Gonzàlez, el seu màxim valedor, ha jugat 29 partits, 16 d'ells de titular, i ha marcat 2 gols. Tot i que en el seu darrer any de juvenil a la Damm, va tenir millors registres golejadors.


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia