Casado Sport Management

El Barça, a prop de tancar el fitxatge de Trápaga, juvenil del Vila-real

El jugador no ha volgut renovar el seu contracte, que acaba el 30 de Juny, i té altres equips interessats

El càntabre és un lateral dret molt cobejat

twitter
Carles Aguilar|@charlyplanter | 17 Juny, 2017
La temporada 11-12, quan havia de fer el salt d'infantil a cadet, va estar molt  a prop de fitxar pel Barça, però els dubtes al club blaugrana, van provocar que decidís acceptar l'oferta del Vila-real. Al 'submarí', el lateral dret de Polanco (Cantàbria), les ha viscut de tots colors, amb lesions importants incloses, que l'han ajudat a superar-se i madurar. La seva qualitat, i esforç, l'han fet un jugador molt important als seus equips.

Aquesta temporada, José Luís Trápaga (1998) ha jugat al Juvenil A 'groguet', destacant com una peça indiscutible. Internacional en categories inferiors, acaba contracte el proper 30 de juny, i davant la seva negativa a renovar-lo, ha desaparegut de les convocatòries al tram final de la temporada. De fet s'ha perdut la Copa de Campions i Copa del Rey juvenil.... Tot això ha provocat que equips importants s'interessin en el jugador.

El Barça, que l'ha estat observant, coneixia la seva situació contractual des de fa temps, i la voluntat de sortir, ha intensificat el seguiment, i està decidit a incorporar el jugador càntabre de cara a la propera temporada. El que es coneix com una 'oportunitat de mercat' que no es vol desaprofitar. Al club blaugrana es considera que reuneix unes condicions molt interessants, i afins a l'estil de joc. Es tracta d'un lateral dret, de llarg recorregut, potent i ràpid, a qui li agrada tenir protagonisme en el joc ofensiu i a pilota aturada.

Una de les grans incògnites és el destí del jugador, depenent de l'ascens del Barça B o no, com passa en molts altres casos. Però la voluntat del club es tancar el seu fitxatge, independentment de "l'escenari"....


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia