Casado Sport Management

Jose Martínez, central del filial sevillista, un reforç d'alçada per Gerard López i Pimienta

Amb 23 anys, compleix amb el perfil de jugador que aportarà un grau de "veterania", contundència i polivalència

És el tercer per la dreta, de la fila superior

Carles Aguilar|@charlyplanter | 27 Juny, 2016
Si no hi ha un gir radical en els esdeveniments, Gerard López i Garcia Pimienta ja tenen cobertes les places de central per al curs vinent.... A falta de concretar-se l'operació de Marlon Santos, ja es pot confirmar, tal com ha avançat Mundo Deportivo, que el central esquerrà del Sevilla Atlético, José Antonio Martínez Gil, de 23 anys, reforçarà l'eix defensiu del filial.

El jugador, que ho ha jugat gairebé tot en el seu equip -va tenir una lesió que el va apartar de l'onze-, arriba lliure al Barça B, i signarà en breu fins 2018. Cal recordar que amb el filial sevillista acaba d'assolir l'ascens a la Liga2. No és un perfil de fitxatge amb projecció per al primer equip, però sí que pot ajudar al filial en el seu intent per tornar a la categoria d'argent....

Es tracta d'un central poderós -quasi 1'90-, amb bona sortida de pilota, fort en la marca, contundent, va bé de cap, i pot jugar també de pivot defensiu. I com a dada curiosa, destacar que el jugador de La Palma del Condado (Huelva), tornarà a coincidir amb el lateral esquerre del filial, Moisés Delgado, incorporat el passat mes de desembre al conjunt blaugrana.


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia