Casado Sport Management

Dani Romera (UD Almeria) i "Xemi" Fernàndez (UE Cornellà), reforçaran al Barça B a partir del gener

El primer es un golejador consumat, que porta força temporades destacant, mentre que el segon és un interior-mitjapunta, que s'ha fet quasi imprescindible per Jordi Roger

En funció dels resultats i de les "sensacions" del cos tècnic, podrien arribar fins a dos o tres incorporacions més

El davanter andalús aportarà pólvora al filial

almeria360.com
Carles Aguilar|@charlyplanter | 31 Agost, 2015
Amb el fitxatge de Dani Romera molt a prop de tancar-se i fer-se oficial, Barça i UE Cornellà ja fa dies que han decidit la incorporació de Josep Miquel Fernàndez, "Xemi", al filial blaugrana. Ambdós jugadors s'incorporaran a partir del mes de gener.

Estem davant una temporada del tot atípica, doncs els nombrosos canvis que ha patit el filial, i les dificultats amb què es troben Gerard López i Garcia Pimienta, sense poder fitxar, es 'contradiuen' sensiblement amb el gran objectiu marcat, que no és un altre que recuperar la categoria perduda. 

El Barça B ha perdut efectius bàsics, i no podrà disposar dels nous fitxatges fins la jornada 19. Pinta que la temporada es farà llarguíssima.... De les novetats que presenta el filial de cara al nou curs, l'únic que s'ha incorporat, i està a l'espera de poder debutar, és el porter navarrès, Jokin Ezkieta. Però no n'hi haurà prou.... És per això que la nova estructura tècnica del club, ha consensuat amb els tècnics la necessitat de reforçar el filial amb 4 o 5 jugadors més. Romera i Xemi ja estan tancats, i els dos o tres següents podrien ser un central, un altre davanter, i l'altre perfil està encara per definir, en funció de les necessitats puntuals de l'equip.

Dani Romera és un davanter de 20 anys acabats de complir, que destaca pel seu gran olfacte golejador, molta mobilitat, i versatilitat, ja que pot caure a bandes. En l'agenda de diversos equips importants, sobretot des de categoria cadet, porta ja 3 temporades al filial de l'Almeria, amb el que va debutar amb només 16 anys, i acumula un total de 26 gols marcats a 2ª B. Cal apuntar també que amb el primer equip ha disputat un total de 9 partits, i el 'bateig' professional li va arribar la temporada 2013-14.

Josep Miquel Fernàndez, 'Xemi', també de 20 anys, és un jugador d'equip, migcampista que pot aportar més d'un registre. Tot i que al Barça el veurem sobretot d'interior, també pot rendir a molt bon nivell de mitjapunta, sap moure's entre línies, i destaca també pel seu joc combinatiu i per ser un gran assistent. Malgrat la seva joventut, s'ha guanyat la confiança del tècnic, Jordi Roger. De fet, la temporada passada va jugar-ho gairebé tot....


 


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia