Casado Sport Management

Carlos Blanco acaba una etapa a la Juve, i podria ser cedit buscant minuts per guanyar experiència

Al 2007 finalitza el seu vincle contractual, i diveros clubs, nacionals i europeus, s'han interessat pels seus serveis

Aviat podríem veure el central català a la categoria de plata

@carlosblanco96
Carles Aguilar|@charlyplanter | 28 Juny, 2015
L'estiu passat, després de molta rumorologia, es coneixia la decisió de la familia Blanco, d'abandonar el club blaugrana, per incorporar-se a l'equip Primavera de la Juventus. Decisió "comprensible", d'altra banda, ja que el Barça no va mostrar excessiu interès per mantindre'l al seu planter. Havia de pujar al Juvenil A per lògica esportiva i mèrits acumulats, però la família entenia que des del club no el veien com una peça important.... Va ser l'empenta definitiva per posar fi a 8 temporades de blaugrana. 

Central "atípic", una mica fora allunyat de l'Escola Barça, si va cridar l'atenció de diversos clubs cabdals, inclòs el Real Madrid, que veien en ell un perfil de jugador poderós físicament, referència a l'eix de la defensa, per alçada -quasi 1'90-, bon desplaçament de pilota, i per ser peça clau en l'estratègia -ofensiva i defensiva-, entre d'altres virtuds....

La seva aventura italiana no va ser fàcil, sobretot al principi. De tota manera, no li va costar gaire començar a demostrar les seves aptituds, i s'ha fet un lloc a l'equip Primavera -filial- de la Vecchia Signora. Fins el punt que és un dels jugadors del jove conjunt transalpí, que ha pogut compartir més entrenaments amb els Buffon, Tévez, Pirlo, Pogba.... A l'equip bianconero reserva, ha disputat 25 partits, entre Lliga, Copa y UEFA Youth League. Cal destacar també que a la mateixa plantilla figuren altres jugadors formats al planter català: l'experico Pol Mikel Lirola (97) -cedit-, i l'exblaugrana Sergio Buenacasa (96). Pol Garcia (95) també es propietat de la Juve, però ha jugat cedit al Vicenza, de la Serie B.

La intenció d'ambdues parts, Carlos Blanco i el propi club, és trobar una sortida temporal, en forma de cessió, de cara a la propera temporada. El central català té molt complicat poder tenir una mínima participació al primer equip a curt termini, on jugadors com Bonucci, Chiellini, Cáceres, Ogbonna o Barzagli, li barren el pas. I a més, Daniele Rugani, cedit a l'Empoli enguany, torna al club, ja més fet i amb opcions de quedar-se. Aquest mateix paper és el que podria jugar Carlos Blanco, apartir de la temporada 2016-17, si es troba un club que s'adapti a les seves característiques i pot sumar minuts per agafar experiència. En aquest sentit, diversos clubs europeus, inclòs algun de la Liga Adelante, s'han interessat en poder comtar amb ell.
 

Tota la seva trajectòria

JUVENTUS TURÍN FC Primavera (Filial) Temporada 2014-15
FC BARCELONA Juvenil B 2013-14
FC BARCELONA Juvenil B 2012-13
FC BARCELONA Cadet A 2011-12
FC BARCELONA Cadet B 2010-12
FC BARCELONA  Infantil A 2009-10
FC BARCELONA Infantil B 2008-09
FC BARCELONA Aleví A 2007-08
FC BARCELONA Aleví B 2006-07
RCD ESPANYOL Benjamí A 2005-06   
RCD ESPANYOL  Benjamí B 2004-05
UE CORNELLÀ Prebenjamí A 2003-04
UE CORNELLÀ Prebenjamí B 2002-03
UE CORNELLÀ Prebenjamí C 2001-02


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia