Casado Sport Management

Adrià Arjona, talent i compromís poc valorat, que seguirà creixent al CD Morell

Al filial del Reus Deportiu, viurà una temporada 'de transició', que li ha servir de trampolí, per assolir objectius que s'ajustin més als seu perfil i mèrits acumulats

Adrià, amb el seu company d'equip, Xavi Jaime

Arxiu/Archivo
Carles Aguilar|@charlyplanter | 23 Agost, 2015
Jugadors relacionats amb aquesta notícia: ADRIà ARJONA MARÍN
Després de 6 temporades de blaugrana, en dues etapes, Adri Arjona, com en el cas de molts altres, s'ha vist abocat a buscar-se la vida fora del club del que ningú voldria sortir. Sens dubte, conseqüència de negligències esportives vàries, i del desconeixement del seu joc i virtuts per part dels que van decidir que no passava el tall per fer-se un lloc al filial. Un cop més, 'algú' es va equivocar, i va decidir menystenir les qualitats d'un jugador que sempre ho ha donat tot. Qualsevol que segueixi habitualment el planter blaugrana, sap que el jugador de Vilaseca té condicions sobrades per formar part del Barça B.... A partir d'ara, altres clubs podran treure-li tot el suc que porta dins, com un migcampista molt complet, i sempre implicat, al que ningú li ha regalat res; més aviat al contrari. Només és 'culpable' de no ser mediàtic ni haver estat un fitxatge 'apadrinat'. Però...., "futbol és futbol".

En qualsevol cas, aquesta temporada jugarà inicialment al CD Morell, a la 3ª divisió, amb el que ahir va debutar. Ha signat contracte per una temporada, tot i que el Reus Deportiu, club al que pertany, del qual depèn el modest conjunt tarragoní, volia que fossin 3 o 4. Ha tingut altres opcions i ofertes, que no han acabat de convèncer la família i al mateix jugador. I ha decidit acceptar el repte, tot i que al Morell ha de ser un jugador important, sumar minuts i guanyar experiència. Tot un luxe.... Serà el seu 'aparador', i espera poder arribar a debutar amb el primer equip del Reus, a 2ª B, una categoria que s'ajusta més a les seves condicions i perfil. És un dels seus objectius més immediatats, però no l'únic.... Fins que no arribi aquest moment, haurà d'ajudar al seu equip, doncs aquesta serà una temporada complicada ja que forma part d'un filial molt innocent i inexpert, però no mancat de qualitat.


Afegeix el teu comentari a aquesta notícia